Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Vjetar, Delta, Filipike, Faraon, Komunizam, Grčka mitologija, Sige, Benediktinci, Povijesni izvori, Islam, Močvare, Datumska granica, Pokrštavanje, Prvi svjetski rat, Romantizam, Knez, Tlak zraka, Mezopotamija, Krški reljef, Senat, Suverenitet, Polovi, Povijest, Plima i oseka, Heleni (Grci), Estuarij, Mitologija, Republikanizam, Termometar, Rimska vojska, Katakombe, Plemić, Obitelj, Klif, Imperijalizam, Olimpijske igre, Ekvator, Krapinski pračovjek, Riječni (fluvijalni) reljef, Križarski ratovi,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Moja mama (1)
Moja mama je visoka i vitka kao srna. Odijeva se moderno i oblači sve dugine boje. Čelo joj je visoko. Kosa joj je smeđeplava, blistava i pada poput slapova na njena ramena. Oči su joj vedre i zelene kao trava. Njezine trepavice su guste i duge, a obrve tanke. Lijepe i tanke crvene usne su kao zrele jagode, a cijelo lice joj je rumeno kao breskva. 

Moja mama je jako dobra. Voli razgovarati i igrati se sa mnom. Voli šetati i ići u grad. Najradije je obradujem cvijećem i nekim darom. Najčešće zajedno učimo, razgovaramo o školi i o raznim drugim stvarima. Ja je jako volim jer je dobra i želim da takva ostane. To je moja mama.
 
Karla Radovčić, 4.a
OŠ Meje, Split
                                                                    
kolumnist:
Maja Matković
Mama Maja mirotvorac
Sretna knjiga - Internet trgovina