Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Gotika, Rimski gradovi, Romantizam, Genocid, Rimska republika, Sige, Legenda, Socijalizam, Povijesni izvori, Prozirnost, Komunizam, Personalna unija, Plima i oseka, Barbari, Stanica, Holokaust, Bratovštine, Metalno doba, Apostoli, Diktator, Katakombe, Totalitarizam, Religija, Feudalizam, Predromanika, Pad zapadnog rimskog carstva, Pokrštavanje, Mjesno i pojasno (zonsko) vrijeme, Rimska vojska, Termometar, Kralj, Rimsko graditeljstvo, Estuarij, Republika, Demos, Arapska kultura, Dualizam, Aerobni organizmi, Helenizam, Romanizacija,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Moja mama (1)
Moja mama je visoka i vitka kao srna. Odijeva se moderno i oblači sve dugine boje. Čelo joj je visoko. Kosa joj je smeđeplava, blistava i pada poput slapova na njena ramena. Oči su joj vedre i zelene kao trava. Njezine trepavice su guste i duge, a obrve tanke. Lijepe i tanke crvene usne su kao zrele jagode, a cijelo lice joj je rumeno kao breskva. 

Moja mama je jako dobra. Voli razgovarati i igrati se sa mnom. Voli šetati i ići u grad. Najradije je obradujem cvijećem i nekim darom. Najčešće zajedno učimo, razgovaramo o školi i o raznim drugim stvarima. Ja je jako volim jer je dobra i želim da takva ostane. To je moja mama.
 
Karla Radovčić, 4.a
OŠ Meje, Split
                                                                    
kolumnist:
Maja Matković
Mama Maja mirotvorac
Sretna knjiga - Internet trgovina