Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Prosvjetiteljstvo, Helenizam, Romantizam, Plemić, Hramovi, Filipike, Rimska republika, Estuarij, Datumska granica, Meridijani i paralele, Sila teža, Riječni (fluvijalni) reljef, Sparta, Faraon, Zakonik, Kmet, Seoba naroda, Vrijeme, Krški reljef, Ledenjački reljef, Proročište, Kompas, Obitelj, Bratovštine, Kolonizacija, Suverenitet, Termometar, Apostoli, Mjesec, Klif, Plima i oseka, Pučki tribuni, Geografska karta, Kameno doba, Vjetar, Arapska kultura, Olimpijske igre, Kora, Barbari, Moneri,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Volim te
Ja volim svu svoju rodbinu a osobito mamu i tatu. Volim svoje prijatelje, a nadam se da i oni mene vole. Volim baku i didu, i znam da oni mene vole.
 
Znam to zato što sam dobar prema njima, pristojno se izražavam. Volim svoju tetu, tetka, a i njihovog sina Sanjina. Njih volim zato Što su dobri prema meni. Tetka volim zato Što me nasmijava i kad sam tužan on me razveseli. A da nema moje mlađe sestrične Karle meni bi bilo dosadno zato što je ona mala i govori svakakve rijeci a meni je to zabavno. I tako sam ja dobro razmislio i zaključio da je voljeti vrlo lako!

Domagoj Pezerović, 2. razred
kolumnist:
Maja Matković
Mama Maja mirotvorac
Sretna knjiga - Internet trgovina