Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Rimsko carstvo, Riječni (fluvijalni) reljef, Senior, vazal, Arapska kultura, Atmosfera (zračni omotač), Knez, Mjesno i pojasno (zonsko) vrijeme, Ratni zločini, Jame, Močvare, Komunizam, Grčki gradovi, Sige, Helenizam, Moneri, Barbari, Proročište, Pad zapadnog rimskog carstva, Jezgra, Senat, Geološka doba, Predromanika, Plašt, Faraon, Kršćanski simboli, Helenizam, Barbari, Špilja, Civilizacija, Inkvizicija, Stanica, Unitarijanizam, Planeti, Romanika, Karolinzi, Benediktinci, Rimski gradovi, Republikanizam, Provincija, Egejske civilizacije,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Volim te
Ja volim svu svoju rodbinu a osobito mamu i tatu. Volim svoje prijatelje, a nadam se da i oni mene vole. Volim baku i didu, i znam da oni mene vole.
 
Znam to zato što sam dobar prema njima, pristojno se izražavam. Volim svoju tetu, tetka, a i njihovog sina Sanjina. Njih volim zato Što su dobri prema meni. Tetka volim zato Što me nasmijava i kad sam tužan on me razveseli. A da nema moje mlađe sestrične Karle meni bi bilo dosadno zato što je ona mala i govori svakakve rijeci a meni je to zabavno. I tako sam ja dobro razmislio i zaključio da je voljeti vrlo lako!

Domagoj Pezerović, 2. razred
kolumnist:
Maja Matković
Mama Maja mirotvorac
Sretna knjiga - Internet trgovina