Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Muzej, Heleni (Grci), Pad zapadnog rimskog carstva, Aerobni organizmi, Piramide, Filipike, Zvijezde, Legenda, Rimsko carstvo, Polovi, Koncentracijski logor, Mora, Sparta, Diktator, Križarski ratovi, Planeti, Bizant, Grčka mitologija, Plemić, Prosvjetiteljstvo, Perzija, Klasicizam, Islam, Delta, Salinitet, Totalitarizam, Pismo, Arhiv, Faraon, Kršćanstvo, Anaerobni organizmi, Župan, županije, Krunidba, Kršćanski simboli, Romanizacija, Hramovi, Imperijalizam, Građa zemlje, Republikanizam, Gotika,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Volim te
Ja volim svu svoju rodbinu a osobito mamu i tatu. Volim svoje prijatelje, a nadam se da i oni mene vole. Volim baku i didu, i znam da oni mene vole.
 
Znam to zato što sam dobar prema njima, pristojno se izražavam. Volim svoju tetu, tetka, a i njihovog sina Sanjina. Njih volim zato Što su dobri prema meni. Tetka volim zato Što me nasmijava i kad sam tužan on me razveseli. A da nema moje mlađe sestrične Karle meni bi bilo dosadno zato što je ona mala i govori svakakve rijeci a meni je to zabavno. I tako sam ja dobro razmislio i zaključio da je voljeti vrlo lako!

Domagoj Pezerović, 2. razred
kolumnist:
Maja Matković
Mama Maja mirotvorac
Sretna knjiga - Internet trgovina