Početna stranica Pošalji email Verzija za ispis
Kuća monstrum
 
''... gledanje Kuće Monstrum u kinima
biti kao ulazak u kuću zabave, u zabavnom parku.''
        Robert Zemeckis
 
   U zabavnoj komediji Columbia Picturesa Kuća Monstrum troje će djece (novi glumci Mitchel Musso, Sam Lerner te Spencer Locke) preći na suprotnu stranu ulice kako bi razotkrili zagonetku te iskusili najveću avanturu u svojim životima.
   DJ (Musso) je dječak preko puta ceste koji ima plan, Jenny (Locke), je novi u ulici koji ima pameti, a Chowder (Lerner); DJ-ev najbolji prijatelj nema pojma ni o čem.
 
UĐI U MONSTER HOUSE
   12-godišnji DJ Walters, dječak koji se nalazi u svima dobro poznatom trenutku između djeečaštva te početka puberteta, ima previše slobodnoga vremena te si je uvukao u glavu ideju da s kućom staroga Nebbercrackera, koji živi preko puta, nešto nije u redu. Stvari nestaju u rasulu: košarkaške lopte, tricikli, igračke, kućni ljubimci. U biti, kad malo razmislimo, što se uopće dogodilo s gospođom Nebbercracker?
 
 
   Dan prije Noći vještica Dj i njegov prijatelj Chowder nabasaju na gospodina Nebbercrackera, nakon što im košarkaška lopta sleti na njegov travnjak te misteriozno nestane u kući. Nakon što kuća pokuša progutati i Jenny te nakon što nitko ne vjeruje prestrašenoj trojki da kuća nema dobrih namjera, jedino što im preostaje je da sami istraže o čemu se radi.
 
   Odlučili su zatražiti savjet od jedine osobe na čitavom planetu koja bi mogla makar krajičkom shvatiti o čemu se tu radi, obratili su se mudrome, kako ga zovu, Skullu. Skull je stručnjak za pizze, ima nekih 20-ak godina, te je majstor video-igrica, koji je jedanput igrao video-igricu bez prestanka puna četiri sata uz galon čokoladnoga mlijeka te pelene za odrasle.
 
 
 
Gil Kenan (redatelj)
Dan Harmon (scenarij i priča)
Rob Schrab (scenarij i priča)
Pamela Pettler (scenarij)
Robert Zemeckis (izvršni producent)
Steven Spielberg (izvršni producent)
 
» Country diva s devetnaest godina
» Helena Bonham Carter – neobična filmska zvijezda
» Stevie Wonder
» Ja Tarzan, ti Jane
» Hip-hop je top
» Neugasle hollywoodske zvijezde
» Buntovnik u trapericama, idol generacije – s razlogom?
» Je li ovo tvoj omiljeni film?
» Sofija – talijanska vječna ljepota
» Joan Baez
» 100 najprivlačnijih glumaca
» Bob Dylan
» I Bog stvori ženu
» Svi su ludi za ludim frizom
» Heroji za sva vremena