Početna stranica Pošalji email Verzija za ispis
Kako postati jednostavno neodoljiva?!
 
Uz malo rada na vlastitoj osobnosti, stilu i samokontroli, i ti možeš postati neodoljiva. Najprije moraš pošteno priznati sama sebi kakva si osoba i u skladu s tim se ponašati, biti svoja! Ali nije naodmet ni znati što dečki najviše vole kod djevojaka – evo liste najtraženijih osobina:
 
Budi pozitivna!
 
Ako hoćeš da ti dečki ne daju mira, najvažnije je da imaš pozitivan stav prema životu i ne kukaš oko sitnih problema, jer nitko ne želi provoditi svoje dragocjeno vrijeme kraj osobe koja je turobna i sumorna. Čak i u teškim situacijama, ako je to ikako moguće, nastoji gledati pozitivniju stranu.
 
Budi svjesna svojih vrlina!
 
Istakni svoje prednosti – i fizičke i psihičke. Ako imaš smisla za humor – pričaj viceve, a ako imaš neodoljive noge – nosi minice... Ono što je još važnije je da nikad nikome (osim najboljoj frendici) ne govoriš o onome što ti se kod sebe same ne sviđa. Ističući mane, još više ćeš privući pažnju na njih, a zašto bi to učinila?! Usredotoči se na vrline i dečki će to zasigurno primijetiti.
 
Ne otkrivaj previše!
 
Kada je u pitanju isticanje fizičkih vrlina, tu postoje granice dobrog ukusa. Otkriješ li previše toga, prva stvar koju će dečki pomisliti je da si jeftina i laka. Uostalom, uvijek mora postojati nešto neotkriveno što će im golicati maštu, inače im nećeš biti previše zanimljiva. Kao i za način odijevanja, ovo vrijedi i za ono što govoriš – nikada na prvom spoju nemoj ispričati sve o sebi. Ako te želi bolje upoznati, sam će se potruditi oko toga!
 
Iskazuj samopouzdanje!
 
Dečki obožavaju cure koje vole same sebe (ovdje se ne misli na uobraženost, već na samopouzdanje). Pokazuj samopouzdanje, ali nikako ne na račun drugih. Ako vjeruješ u sebe, to ne mora značiti da znaš sve o svemu i da moraš biti 'svakom loncu poklopac'.
 
Pokaži se u pravom svjetlu!
 
Budi originalna – ne trudi se imitirati druge cure jer upravo ono po čemu se razlikuješ od njih privući će dečkima pažnju na tebe. U današnjem dobu kloniranja, istinski originalne osobe su prava rijetkost. Uostalom, poznato ti je da su rijetkosti najdragocjenije i najpoželjnije!
 
Budi ženstvena!
 
Ženstvenost je oduvijek bila magnet za slatke dečke. Ako si po prirodi ženstvenija, igraj na tu kartu! To ne podrazumijeva savršen izgled – dovoljno je staviti malo šminke, malo (ne oblak!) parfema, navući neku slatku krpicu, ne psovati... Ipak, ako misliš da ti ženstvenost jednostavno ne pristaje, ne brini! Postoje i dečki koji vole glasne, 'tvrde' cure.
 
Budi zanimljiva i zanimaj se za druge!
 
Iskrenim zanimanjem za nekoga postići ćeš da se dečki u tvojoj blizini osjećaju ugodno. Osim zanimanja za tuđe interese, razvijaj i vlastite kako bi uvijek imala dobre teme za razgovor. Čitanje knjiga, bavljenje nekim sportom, istraživanje raznih hobija ne služe samo za bježanje od dosade, već i za razvijanje osobnosti. Slatka cura će uvijek privući pozornost, ali neodoljivost dolazi sa sposobnošću da održiš nečiju pozornost – to je osobnost!
 
Ne boj se inicijative!
 
Dečki obično nisu ludi za nametljivim curama, ali postoje diskretniji načini da im se pomogne u njihovom 'osvajanju'. Ako ti se netko sviđa, nema razloga da mu to ne daš do znanja - indirektno. Pri tome posebnu pažnju obrati na govor tijela i poglede...
» Ovisnost o ljubavi
» Što je ženstveno, a što ne!? Pitanje je sad.
» Što je pravi, dobar seks?
» Kako reći Volim te na 100 jezika
» Par koji se voli svi vide
» Što je ženstveno, a što ne!? Pitanje je sad.
» Flert – da, ali kada i s kime?
» Što radiš kad se zaljubiš?
» Što te više (ne) gledam, to te više ne dam
» Kako izbjeći loš spoj
» Različito shvaćanje žensko - muškoga prijateljstva
» Što je pravi, dobar seks?
» U svijetu seksualnih fantazija
» Dobra ideja za spoj
» U pomoć, rastem!
» 10 koraka do savršenog poljupca
» Seksualne disfunkcije  (strah i anksioznost)
» Mitovi o seksu
» Poljubi me… pa eto što su poljupci zapravo?!
» Ljubav ili zanesenost? To nije isto ako niste znali
» Kako zavoditi, a ne izvoditi gluposti?