Početna stranica Pošalji email Verzija za ispis
Što je ženstveno, a što ne!? Pitanje je sad.
 
Sve žene, pa čak i one koje su imale «siromašno» iskustvo sa jednim do dva muškarca u životu, znaju da muškarci vole glumiti «višu matematiku». Prejednostavno bi nama ženama bilo, da su neka tamo lektira...tipa... khm khm...Alkemičar... Čula sam da je ta knjiga IN u elitnim krugovima. (!) Samo zato je spomenuh.
(Ne zaboravite da su korice knjige zelene, nema veze što je niste pročitali)
Ahhh... opet ja odoh u pjesničke širine digresirajući .

Kontam da svaka žena ima neka saznanja o tim kompliciranim stvorovima, ali ne želimo sa svima njima ravno u postelju. Zanimljivije je zabaviti se pa onda lagano i sa smiješkom ostaviti ih da o vama razmišljaju.
Zato treba znati kako, zašto, kada i gdje...i to SAMO s onim koga si MI izaberemo...pa makar to bilo i više njih (pojedinačno ili grupno – stvar ukusa...).

Sve je moguće

Osnovno pravilo flerta je BITI DVOSMISLEN, što znači - nikome ne pokazujte otvoreno da vam se sviđa i nipošto ne uzimajte stvari preozbiljno. Najljepša stvar flerta je, što ništa nije za stalno i ništa za ozbiljno - sve opcije jesu i ostaju otvorene.

 
 
 
Osvajačima dopustiti - osvajanje
Muškarci općenito vole sami polagano osvajati ženu... To godi njihovoj taštini (iako u principu mi «slomimo» njih), ali ako smo najprije srdačne i razgovorljive, a onda odjednom hladne, e to im je bad. Muška glava (gornja) u pravilu konta (pazi logiku!) isključivo na temelju zbunjenosti i nesigurnosti žene i na osnovu toga zaključuju kakav su dojam ostavili.

 
Biti zbunjena – nije loše
Stoga si mi možemo slobodno dozvoliti luksuz da se zbunimo i pocrvenimo - to im se sviđa.
Ukoliko se želite još više dopasti muškarcu, kažu - treba pokušati treptati očima više, gledajući dok vam se obraća. Ukoliko se i vi njemu dopadate, nesvjesno će pokušavati uhvatiti vaš ritam treptanja, a u tom slučaju, osjećaj privlačnosti bit će obostran!

 
Biti ranjivo ženstvena – ah!
Treptali ili ne i koliko god o sebi razmišljali kao o emancipiranoj i modernoj ženi, svakako treba zadržati djelić urođene ranjive ženstvenosti, jer za razgovore o sportu i informatici, tehnici i automobilima koliko god znale, nikad nismo dovoljno kompetentne (taj ustupak učinite velikodušno – jer mi smo svakako pametnije u svim ostalim stvarima).

Ne koketiraj svuda i sa svakim

Nadalje pripazite da sa tom crtom o sebi »ženstvenoj do bola» koju ćete si ostaviti negdje u podsvjesti, ne zastranite, pa onda bezvezno koketirate sa hrpom likova. Koketiranje svuda i sa svakim je samo pokazatelj kako vam do nikog nije stalo, a svatko voli da je njemu pružena ekskluzivna prilika. Prioritet je dakle, svakome važna stvar, no i duhovitost zna biti jedan od elemenata ženske privlačnosti.

 
Ne pršti na sve strane
Prštav duh i šaljivost doduše zna imati i svoju negativnu stranu, jer zabavno je biti u duhovitom društvu, međutim ta šaljiva atmosfera ne pridonosi erotičnoj napetosti. Uvijek pazite KOLIKO se smijete i KADA dobacujete duhovitu opasku.
Nemojte biti ni previše bučna, ironična i zajedljiva, da ne biste nekog nepovratno povrijedili ili odbili, jednako kao što trebate izbjegavati masne viceve na račun žena (i naročito plavuša –ako ste plavuša; pogotovo).

 
Makni se od idiota koji prosipaju masne viceve
Oduvijek sam smatrala da su tzv. masni vicevi, na rubu dobrog ukusa.
To je po meni znak nezrelosti, nedovoljnog senzibiliteta i prezira žene, onog tko ih priča.
Manite se takvih idiota. Neka nepisana pravila trebate imati i u sebi, te držati do ženskog dostojanstva. Koliko same sebe cijenimo toliko će nas i poštovati.

 
Gledaj, ali ne diraj
Poštujte i vi njih - koji to zaslužuju. Slušajte dok razgovaraju s vama no nipošto ga nemojte fiksirati ili dodirivati (takve želje se u njemu javljaju i kasnije kad BAŠ ima želju da ga dirate i mazite, ali u tom slučaju je i flert daleko iza vas. Ako vam stavi ruku na rame pri flertu, trebate biti svjesni kako je to VAMA znak da mu je SAMO do seksa, a s tim ujedno on zaključuje kako ne znate precizno postaviti granicu. Što više priča o sebi to je i veća sigurnost u vlastitu privlačnost, a vi nikada nemojte pričati o prethodnim i bivšim vezama...nitko se ne voli izlagati konkurenciji i usporedbi.

Budi privlačna, ali ne...
I na kraju odjeća...
Suviše sexy odjeća signalizira; «mene možeš lako imati»...(nadam se da to ne želite poručivati). Na drugoj strani suviše skupe krpice mogu preplašiti muškarca da nam možda neće biti dovoljno financijski dorasao... 
» Ovisnost o ljubavi
» Što je pravi, dobar seks?
» Kako reći Volim te na 100 jezika
» Par koji se voli svi vide
» Što je ženstveno, a što ne!? Pitanje je sad.
» Flert – da, ali kada i s kime?
» Što radiš kad se zaljubiš?
» Što te više (ne) gledam, to te više ne dam
» Kako izbjeći loš spoj
» Različito shvaćanje žensko - muškoga prijateljstva
» Što je pravi, dobar seks?
» U svijetu seksualnih fantazija
» Dobra ideja za spoj
» Kako postati jednostavno neodoljiva?!
» U pomoć, rastem!
» 10 koraka do savršenog poljupca
» Seksualne disfunkcije  (strah i anksioznost)
» Mitovi o seksu
» Poljubi me… pa eto što su poljupci zapravo?!
» Ljubav ili zanesenost? To nije isto ako niste znali
» Kako zavoditi, a ne izvoditi gluposti?