Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Bratovštine, Romanika, Tlak zraka, Krapinski pračovjek, Romantizam, Oblik zemlje, Svemir, Helenizam, Građa zemlje, Feudalizam, Kralj, Imperijalizam, Aerobni organizmi, Zakonik, Bura, Demos, Grčka mitologija, Mjesno i pojasno (zonsko) vrijeme, Vjetar, Arapska kultura, Koncentracijski logor, Kmet, Polovi, Mitologija, Močvare, Kora, Barbari, Legija, Anaerobni organizmi, Škrapa, Križarski ratovi, Oceani, Katakombe, Polja u kršu, Prozirnost, Egejske civilizacije, Kolonizacija, Litosferne ploče, Riječni (fluvijalni) reljef, Kameno doba,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Moja obitelj (2)
Moja obitelj je vesela i sretna. Imam roditelje koji me vole, sestru čija sam prijateljica, nonu koja me obožava i papigu Kiki koja uživa u našem društvu.

Za igru mi je najpotrebniji tata. On je jak i s njim mogu uvježbavati omiljene zahvate iz tae-kwon-doa. Tata i ja uživamo u jurnjavi po stanu. Mami se tada "diže kosa na glavi" jer ona želi red i mir u kući.

S mamom rado odlazim u kupovinu. Ona uvijek ima razumijevanja za moje želje za igračkama, sladoledom i sportskim rekvizitima.

Sestru Evu gnjavim i zadirkujem za dečke. Iako ne znam što bih bez nje. S nonom gledam televiziju, a bez papige naša obitelj ne bi bila potpuna.
 
Lea Barković, 3.b
OŠ Nikola Tesla, Rijeka
mentor: Tatjana Bandera-Mrakovčić
kolumnist:
Maja Matković
Mama Maja mirotvorac
Sretna knjiga - Internet trgovina