Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Mitologija, Građa zemlje, Romanika, Delta, Benediktinci, Legija, Termometar, Glagoljaštvo, Rimska vojska, Arhiva, Unitarijanizam, Proročište, Ratni zločini, Vrijeme, Moneri, Arhiv, Atmosfera (zračni omotač), Legenda, Oceani, Rimski gradovi, Grčki gradovi, Gotika, Sila teža, Sumračnica, Personalna unija, Drugi svjetski rat, Ekvator, Genocid, Kršćanstvo, Prosvjetiteljstvo, Kolonizacija, Demos, Muzej, Mjerilo, Rimsko graditeljstvo, Klif, Bura, Perzija, Filipike, Konzul,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Moja obitelj (2)
Moja obitelj je vesela i sretna. Imam roditelje koji me vole, sestru čija sam prijateljica, nonu koja me obožava i papigu Kiki koja uživa u našem društvu.

Za igru mi je najpotrebniji tata. On je jak i s njim mogu uvježbavati omiljene zahvate iz tae-kwon-doa. Tata i ja uživamo u jurnjavi po stanu. Mami se tada "diže kosa na glavi" jer ona želi red i mir u kući.

S mamom rado odlazim u kupovinu. Ona uvijek ima razumijevanja za moje želje za igračkama, sladoledom i sportskim rekvizitima.

Sestru Evu gnjavim i zadirkujem za dečke. Iako ne znam što bih bez nje. S nonom gledam televiziju, a bez papige naša obitelj ne bi bila potpuna.
 
Lea Barković, 3.b
OŠ Nikola Tesla, Rijeka
mentor: Tatjana Bandera-Mrakovčić
kolumnist:
Maja Matković
Mama Maja mirotvorac
Sretna knjiga - Internet trgovina