Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Pokrštavanje, Zvijezde, Pismo, Temperatura, Plebejci, Bratovštine, Vrijeme, Svemir, Komunizam, Vjetar, Suverenitet, Atmosfera (zračni omotač), Crta (lenta) vremena, Tlak zraka, Provincija, Ponikve, Datumska granica, Geografska karta, Arapska kultura, Ekvator, Riječni (fluvijalni) reljef, Estuarij, Povijesni izvori, Legenda, Križarski ratovi, Karolinzi, Mjesno i pojasno (zonsko) vrijeme, Morske struje, Diktator, Delta, Mezopotamija, Ledenjački reljef, Rimski gradovi, Barbari, Pad zapadnog rimskog carstva, Filipike, Škrapa, Knez, Župan, županije, Seoba naroda,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Moja obitelj (2)
Moja obitelj je vesela i sretna. Imam roditelje koji me vole, sestru čija sam prijateljica, nonu koja me obožava i papigu Kiki koja uživa u našem društvu.

Za igru mi je najpotrebniji tata. On je jak i s njim mogu uvježbavati omiljene zahvate iz tae-kwon-doa. Tata i ja uživamo u jurnjavi po stanu. Mami se tada "diže kosa na glavi" jer ona želi red i mir u kući.

S mamom rado odlazim u kupovinu. Ona uvijek ima razumijevanja za moje želje za igračkama, sladoledom i sportskim rekvizitima.

Sestru Evu gnjavim i zadirkujem za dečke. Iako ne znam što bih bez nje. S nonom gledam televiziju, a bez papige naša obitelj ne bi bila potpuna.
 
Lea Barković, 3.b
OŠ Nikola Tesla, Rijeka
mentor: Tatjana Bandera-Mrakovčić
kolumnist:
Maja Matković
Mama Maja mirotvorac
Sretna knjiga - Internet trgovina