Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Inkvizicija, Računalo, Mjerilo, Predromanika, Arhiva, Ekvator, Gotika, Benediktinci, Diktator, Personalna unija, Imperijalizam, Ljudska prava, Knjižnica, Riječni (fluvijalni) reljef, Klif, Atena, Močvare, Datumska granica, Civilizacija, Krapinski pračovjek, Feudalizam, Polovi, Građa zemlje, Delta, Moneri, Glagoljaštvo, Drugi svjetski rat, Meridijani i paralele, Morske struje, Rimski gradovi, Obalni reljef, Romantizam, Pokrštavanje, Piramide, Pad zapadnog rimskog carstva, Socijalizam, Rimska republika, Genocid, Romanika, Ratni zločini,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Moja obitelj (2)
Moja obitelj je vesela i sretna. Imam roditelje koji me vole, sestru čija sam prijateljica, nonu koja me obožava i papigu Kiki koja uživa u našem društvu.

Za igru mi je najpotrebniji tata. On je jak i s njim mogu uvježbavati omiljene zahvate iz tae-kwon-doa. Tata i ja uživamo u jurnjavi po stanu. Mami se tada "diže kosa na glavi" jer ona želi red i mir u kući.

S mamom rado odlazim u kupovinu. Ona uvijek ima razumijevanja za moje želje za igračkama, sladoledom i sportskim rekvizitima.

Sestru Evu gnjavim i zadirkujem za dečke. Iako ne znam što bih bez nje. S nonom gledam televiziju, a bez papige naša obitelj ne bi bila potpuna.
 
Lea Barković, 3.b
OŠ Nikola Tesla, Rijeka
mentor: Tatjana Bandera-Mrakovčić
kolumnist:
Maja Matković
Mama Maja mirotvorac
Sretna knjiga - Internet trgovina