Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Kompas, Muzej, Krapinski pračovjek, Senat, Drugi svjetski rat, Križarski ratovi, Mezopotamija, Grčki gradovi, Romantizam, Barbari, Krški reljef, Rimsko carstvo, Povijesni izvori, Obitelj, Barbari, Građa zemlje, Republika, Feudalna davanja, Meridijani i paralele, Katakombe, Konzul, Religija, Kora, Svemir, Salinitet, Grčka mitologija, Bratovštine, Arhiv, Holokaust, Pismo, Mitologija, Polovi, Suverenitet, Atmosfera (zračni omotač), Prozirnost, Knez, Župan, županije, Škrapa, Socijalizam, Ponikve,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Moj jutarnji pogled kroz prozor
Iz sna su me probudili čudni zvukovi. Ustala sam iz kreveta i pogledala kroz prozor. Bila je još zora. Svi susjedi su spavali. Nebo je bilo zaogrnuto sivim plastom i vjetar je spavao. Ptice stanarice su već spremale hranu za zimu i gradile gnijezda. Vjeverice su u parku veselo skakale s grane na granu.

Kada sam pogledala na drugu stranu prozora, vidjela sam da su se u kućama pojavila svjetla. Roditelji i djeca su se probudili. Žurno su prelazili ulice. Svatko je žurio svom cilju, djeca u školu, a roditelji na posao. Magla je ulazila u njihove kose i orosila ih. Zaogrnuli su se jaknama.
Lišće je pokrilo travu i pločnike. Stigla je jesen.

Maja Sabol, 3.a
II. osnovna škola, Čakovec
kolumnist:
Maja Matković
Mama Maja mirotvorac
Sretna knjiga - Internet trgovina