Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Ban, Tlak zraka, Prozirnost, Bizant, Pad zapadnog rimskog carstva, Ledenjački reljef, Arapska kultura, Heleni (Grci), Legenda, Knez, Karolinzi, Egejske civilizacije, Romanizacija, Helenizam, Faraon, Rimska vojska, Romantizam, Senat, Građa zemlje, Demos, Geografska karta, Benediktinci, Datumska granica, Holokaust, Feudalizam, Svemir, Padaline, Povijest, Mitologija, Barbari, Rimsko carstvo, Kršćanstvo, Kompas, Ljudska prava, Hramovi, Vjetar, Zakonik, Pučki tribuni, Eolski reljef, Inkvizicija,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Moj jutarnji pogled kroz prozor
Iz sna su me probudili čudni zvukovi. Ustala sam iz kreveta i pogledala kroz prozor. Bila je još zora. Svi susjedi su spavali. Nebo je bilo zaogrnuto sivim plastom i vjetar je spavao. Ptice stanarice su već spremale hranu za zimu i gradile gnijezda. Vjeverice su u parku veselo skakale s grane na granu.

Kada sam pogledala na drugu stranu prozora, vidjela sam da su se u kućama pojavila svjetla. Roditelji i djeca su se probudili. Žurno su prelazili ulice. Svatko je žurio svom cilju, djeca u školu, a roditelji na posao. Magla je ulazila u njihove kose i orosila ih. Zaogrnuli su se jaknama.
Lišće je pokrilo travu i pločnike. Stigla je jesen.

Maja Sabol, 3.a
II. osnovna škola, Čakovec
kolumnist:
Maja Matković
Mama Maja mirotvorac
Sretna knjiga - Internet trgovina