Početna stranica Pošalji email Verzija za ispis
Jarac
Negativan, ženski

Ključne riječi: razborito, častohlepno, proračunato;
Vladajuća planeta: Saturn;
Element: zemlja;
Kvalitet: glavni;
Boja: tamnosiva, crna, tamnosmeđa;
Dragi kamen: tirkiz, ametist;
Kovina: olovo.
 
Tvoj je odnos prema životu realan. Voliš postojanost. Cijeniš samo one ljude koji imaju izvjesnih vrijednosti. U životu ne voliš da gubiti vrijeme. Prezireš dokone razgovore. Ukratko, ti nisi od onih koji u životu puno lijenčare. Ipak, vrlo si strpljiv i u stanju si da se upustiš u dugotrajne poslove, bez straha da će to biti izgubljeno vrijeme. Jedna od Vasih ljepših osobina je ta što znate gospodariti svojim emocijama, koje drugima rijetko otkrivaš.
 
Nepovjerljiv ste. Tvoje prijateljstvo i povjerenje teško se dobijaju. A kad se to ipak dogodi, prijatelj može biti siguran da ga nećeš lako iznevjeriti. Ni vrijeme ni dugi rastanci ne mogu promijeniti ili pokvariti tvoje prijateljske veze. Ne bi se moglo reći da si velik optimist, vesela i razdragana osoba. Takvim ljudim nisi naklonjen. Više voliš društvo melankoličnih osoba, kakav si i sam. Realist si i znaš točno procijeniti pojedine događaje. Čak i onda kad si spreman prezeti neki rizik, što se rijetko događa, uvijek sve dobro proračunaš.
 
U poslu, kao i u životu, ne želiš na sebe privući pažnju drugih. Radiš diskretno i vrijedno kao mrav i tek se na kraju mogu ocijeniti plodovi tvojeg rada. Radom želiš dokazati da si neophodan, za razliku od mnogih koji neprekidno ističu svoje vrijednosti i precjenjuju sami sebe. Život je za tebe nešto vrlo ozbiljno. Od njega ne očekuješ mnogo, ne vjeruješ ni u kakva čuda. Kad dobiješ neku satisfakciju, ne primaš je kao obvezu već kao pravi dar. Samoća je tvoje utočište. Sam si odlučio živjeti po strani. Vise voliš samovati, nego podnositi društvo ljudi koji te zamaraju. Previše strogo se pridržavaš svojih principa i društveno ustaljenih pravila. Sklon si osuđivati svakog onog tko je po tvojem mišljenju, prekršio neko od njih. Možeš kontrolirati i upravljati svojim osjećajima i to je pitanje časti.
 
Kod tebe ljubav ne može naići kao grom iz vedra neba. Kad voliš, ili, bolje rečeno, kad se odlučiš da to priznaš, to se obično događa poslije dugog poznanstva s nekom osobom. Prethodno je dobro proučavaš, stavljaš na probu, da bi se uvjerio da  moze pružiti ono što od nje očekuješ. Ovo ispitivanje može trajati mjesecima, jer se ljubav kod tebe sporo rada. Ako ti se netko svidi, nećeš mu to pokazati bez stida i ustezanja. Kad se ipak odlučiš za brak, to je odluka za cio život. Kao što si vjeran u društvu, tako si vjeran i u braku. Za tebe je razvod velika nevolja i potrebno je da se dogodi nešto zaista veliko i strašno da bi se na to odlučio.

Nisi od onih koji su skloni bračnim nevjerstvima, niti nevjerstvo možeš oprostiti. U bračnim si odnosima staložen. Ne voliš velike izljeve strasti i buče scene. Ne tražiš neprekidne dokaze ljubavi niti ih sami pružaš. Time tvoja ljubav i odanost nisu ništa manji. U stanju si da na najbolji način brineš o obitelji i obiteljskom budžetu.

Tvoj dom nikada neće biti sastajalište prijatelja i poznanika. U tom pogledu si veoma obazriv. Stalo ti je do mira i zato vrata tvoje kuće nisu uvijek otvorena.
Ovan Bik Blizanci Rak
Lav Djevica Vaga Škorpion
Strijelac Jarac Vodenjak Ribe
» Svaka godina vašeg života pod utjecajem je jednog dominantnog broja
» Fleksibilan kao dobra opruga
» Vrijedni radnici koji mogu izgledati - lijeno
» Jezik cvijeća
» Drago kamenje
» Dani
» Godina