Početna stranica Pošalji email Verzija za ispis
Fleksibilan kao dobra opruga

Sunce je u znaku Blizanca otprilike od 21. svibnja do 20. lipnja

Kad Vam je Sunce u znaku Blizanca, imate jaku potrebu za samo-izražavanjem. Rođeni u ovome znaku često su jednako zainteresirani za prikupljanje informacija, kao i za dijeljenje tih informacija s drugima. Radoznali do kraja, Blizanci imaju svoje prste u svakom kolaču.

Rođeni u znaku Blizanca su fleksibilne i promjenjive osobe. Njihova sposobnost da se brzo prilagode novim situacijama najčešće im donosi puno prijatelja i društvenih kontakata. Obično su bistri i domišljati, pa Blizanci uživaju u intelektualnim razgovorima, te se lako dosađuju ukoliko nemaju dovoljno mentalne stimulacije.

Često se vrlo lako prilagođavaju drugima, kao i raspoloženju ljudi s kojima su. Prijateljuju s osobama iz svih slojeva društva, i svih djelatnosti , i nije ih lako odgurnuti od sebe. Njihova sposobnost da se «izdvoje» može Blizance učiniti veoma objektivnim osobama, no pomalo teškim da im se drugi približe. Iako najčešće imaju puno prijatelja, intimnost ne ide baš lako kod osoba rođenih u znaku Blizanca.

Može biti teško otkriti što Blizanci misle i osjećaju u datom trenutku. Često su povodljivi, i rastreseni. Nije uvijek pametno povjeravati tajne Blizancima, jer znaju ponekad biti nepouzdani.

Blizanci često lutaju, brzo se kreću, i vole biti zaposleni svakoga trenutka. Tijekom života sakupe mnoga znanja, no rijetko su specijaliste za neku oblast, jer imaju kratko mogu držati pažnju na jednoj temi.

Blizanci uživaju u «svijetloj» strani života. To ih čini ugodnima za društvo, te ih svi vole imati u blizini, no to ponekad može izluđivati one koji traže malo dublju podršku u životu.

Blizanci su ujedno i interesantne osobe i zainteresirani za druge. Njihova dosjetljivost može biti očaravajuća, a njihova promjenjivost zbunjujuća. Ipak, s njima će vam rijetko kad biti dosadno.

Ovan Bik Blizanci Rak
Lav Djevica Vaga Škorpion
Strijelac Jarac Vodenjak Ribe
» Svaka godina vašeg života pod utjecajem je jednog dominantnog broja
» Vrijedni radnici koji mogu izgledati - lijeno
» Jezik cvijeća
» Drago kamenje
» Dani
» Godina