Početna stranica Pošalji email Verzija za ispis
Odjeća koji će vam smanjiti bedra
 
Bedra imate ili nemate. Takav je život. Mnoge od nas su pokušale svaku dijetu i vježbu koja postoji na svijetu kako bismo se riješile tih beskorisnih groznih izbočina. Pa, evo nekoliko savjeta kako prikriti široka bedra
 
Hlače

Pronalaženje hlača koje vam dobro pristaju je važno za vaša bedra. Jednom kada znate koji stil odgovara vašoj figuri moći ćete izbjeći konfrontaciju sa ormarom koji je pun hlača koji vam ne odgovaraju.
 
 
Trebate tražiti sljedeće:
 • najbolji stil su sprijeda ravne hlače sa širokim nogavicama. One bi trebale biti tek nešto ispod vašeg struka. Ako imaju džepove sa strane dajte ih odstraniti ili zašiti.
 • Vaše najbolje traperice su sa tek nešto nižim pojasom, ali ne preniskim. Tražite nogavice koje su krojene za čizme kako biste izbalansirali tijelo.
 • Pod svaku cijenu izbjegavajte stilove visokog struka i hlače koje imaju previše detalja na stražnjem dijelu.
Suknje

Suknje mogu zavaravati. Čimbenici kao što su dužina, oblik i boja dramatično utječu na to kako će ona na vama izgledati. Žene sa širokim bedrima posebice trebaju biti pažljive kakve suknje trebaju, a kave ne bi smjele nositi. Evo nekoliko smjernica:
 • Tražite umjerenu suknju A-kroja u svakoj dužini. Laki materijali, lako drapirane suknje i ravne suknje do koljena su također dobar odabir. Nosite ih sa cipelama i natikačama koje imaju malu potpeticu.
 • Termin detalja – odaberite tamne ili prigušene tonove boja na dnu i tražite stilove koji sadrže nabore na sredini ili šavove kako biste produžili vašu siluetu.
 • Izbjegavajte koso krojene suknje kao kugu. Kosina materijala naglašava širinu bedara i činit će se kao da vam uopće nije stalo do izgleda. Također, izbjegavajte detaljima natrpane suknje sa džepovima kao zakrpama, plisirane suknje i vodoravne detalje.
 
Haljine
 
Haljina koja savršeno pristaje može biti ekstremno praktična kupovina. Danas ima puno stilova koja vas može pratiti od jednog događaja do drugog. Ključ je pronaći onu koja vam pristaje. Evo kako:
 
 • Pokažite svoj gornji dio tijela sa naramenicama, imperativ je izbjegavati strukirane haljine ili bilo što što ističe bedra. Tražite nešto sa perlicama ili nekim drugim detaljima na gornjem dijelu haljine što će odvući pažnju sa donjeg dijela.
 • Za formalan događaj je najbolji odabir bogata dugačka haljina za bal (od struka na niže široka) koja će sakriti široka bedra
 • Izbjegavajte haljine sa naborima ili hrpu materijala koja je naborana na pojasu. Zaobiđite sve što ima detalje blizu struka, bokova ili stražnjice.
Kaputi i jakne
 
Kaput je prava investicija i većina žena ima više od jednog kaputa po sezoni. Zbog toga je važno da svoj novac potrošite pametno, na nešto što će vam odgovarati. Evo kako ćete kupiti kaput:
 
 • Potražite tek malo proširen kaput  tročetvrtne dužine. Kao i suknje A-kroja, prikrit će područje bedara.
 • Veliki reveri i šalovi balansiraju široka bedra proširujući grudi i ramena, dok pri tome minimaliziraju problematično područje. Koristite i druge detalje na gornjem dijelu tijela kao što su jastučići za ramena i uzorci.
 • Izbjegavajte kratke kapute koji doprijeti do najšireg dijela vaših bedara. To je kao neonski znak za to područje. Također, i kaput u obliku lijevka će biti udoban oko stražnjice, a mek drugdje.
 
» Mornarska majia - uvijek je in
» Komad odjeće iz prošlosti koji je stalno popularan
» Najjači utjecaj na modu
» Modni detalj na leđima
» Napravi kremu protiv bora
» U razdjeljak te ljubim
» Zima, zima 2010. - sve "štima"
» Modna se jesen 2010. šulja
» Možete to sami: savjeti za savršeno bojanje kose kod kuće
» Toplo - hladno - što je zdravo za kosu
» Joj, pada mi kosa!
» Proljetni volani na svemu
» Bikini za jake grudi
» Široki bokovi i stražnjica
» Bikini za oblik jabuke
» Pet super prijedloga za proljeće
» Kakve suknje za visoke?
» Debele obrve opet u modi
» Od sandala do gojzerica, od papuča do kaljača
» Hlače koje zapinju za cipelu
» Savjeti za šminkanje očiju
» Capri hlače za mršavicu
» Pravilno odijevanje prema tipu noge
» Daj odjeni suknju!
» Njega stopala
» Nahranite lice, kosu, nokte... iznutra!
» Gaćice, mrljice... upomoć?
» Zdrava bujna kosa – uvijek je in
» Zašto žene mrze svoje tijelo???
» Kako uskočiti u hlače i ne „raspuknuti se“ od – jada!
» Što se sve može sa šalom?
» 5 iskušanih trikova ljepote
» Osvijetlite žutom bojom sve oko sebe
» Što sa šiškama i obrvama?
» Kako se ošišati i suze ne brisati?
» Ravno građeno tijelo
» Šminka − da! Ali kada?
» Loše se odijevam
» Bomber jakna
» Veo
» Nošenje prozirnih haljina u pogrešno vrijeme
» Viskoza
» Dodatak (aksesoar)
» I danas ulicama šetaju ljupke Audrey
» Praznik u Rimu – praznik za srce i oči i... luda vožnja vespom
» Denim
» Baby-doll