Početna stranica Pošalji email Verzija za ispis
Hit show 'Ples sa zvijezdama' od nedjelje 17. ožujka na Novoj TV
Je li bolji HRT-ov show ili show NOVE tv?

Hit show 'Ples sa zvijezdama' od nedjelje 17. ožujka na Novoj TV

Najveći plesni spektakl u produkciji Nove TV okuplja najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače. U plesnim izazovima okušat će se 11 plesnih parova koji će prirediti pravi glazbeno-scenski spektakl u showu koji će prikovati cijele obitelji ispred tv ekrana.

Koncept showa koji producira Nova TV je nov i prožet dosad neviđenim sadržajnim elementima. Gledatelji mogu očekivati i tematske emisije, raznolikost i kreativnost u prezentaciji plesnih stilova, plesne dvoboje i razne sadržajne obrate, ali prije svega vrhunski show program, najbolje glazbene hitove te odličnu zabavu i natjecateljsku energiju plesnih parova. Za svoje favorite publika će imati priliku i glasati, a u samom ocjenjivanju veliki utjecaj imat će i četveročlani žiri Dinko Bogdanić, Almira Osmanović, Nicolas Quesnoit i Tamara Despot.

U plesne cipele ući će fitness trenerica Viktorija Đonlić Rađa, a s veseljem u ovaj izazov ulazi i kazališna, filmska i televizijska glumica Ecija Ojdanić. Još jednu glumicu vidjet ćemo na plesnom podiju, a to je Ana Vučak Veljača, kao i poznatog kazališnog, televizijskog i filmskog glumca Slavka Sobina. Na bini ''Plesa sa zvijezdama vidjet ćemo i poznatog pjevača Damira Kedžu, kao i poznatog stand up komičara Ivana Šarića. Uz svog plesnog partnera svoje plesno umijeće će pokazati i Nives Celzijus, stilist Marko Grubnić, a u showu ćemo pratiti i Josipu Pavičić Berardini, Sonju Kovač i novinara Davora Garića. Svim zvijezdama dodijeljeni su plesni partneri, redom profesionalni plesači koji u svojim karijerama imaju brojna postignuća i veliko iskustvo koje će zasigurno puno pridonijeti tijekom priprema za sve točke koje ih očekuju. Kako bi plesne točke bile što atraktivnije pobrinut će se umjetnički direktor showa Igor Barberić, te koreografkinja Ana Herceg. Standardni plesovi, foxtrot, tango, quickstep, latino plesovi, ali i neki novi, do sada neviđeni plesni stilovi očekuju nas u ovom velikom plesnom spektaklu.

Emisije uživo gledat ćemo jednom tjedno, a produkcija showa najavljuje kako će ovaj zahtjevan projekt podići produkcijsku ljestvicu na novu razinu, između ostalog, zahvaljujući i inovativnim tehnologijama. Specijalni efekti i raznovrsne animacije dat će posebnu dimenziju plesnim nastupima. Svaki plesni broj imat će posebno razrađenu animaciju te će se omogućiti jedinstveni vizualni doživljaj svake točke.

Prva od ukupno 12 emisija predstavit će 11 plesnih parova, a od druge epizode gledatelji će se već i oprostiti od prvog natjecateljskog para. Kroz sve emisije provest će nas voditeljski par Mia Kovačić i Janko Popović Volarić.

Izvor: Nova TV

» Danijela Martinović
Vesela Danijela voli tužnog klinca... malog princa!
»
Vesela Danijela voli tužnog linca - Malog princa
»
Sanja voli izreku - Nikad ne reci nikad
» Ivana Banfić
Mjesečno pročitam dvije knjige
»
Kad su djeca u pitanju, nema kalkulacija
» Tatjana Jurić
Volim se rolati, obožavam životinje
»
U djetinjstvu sam maštala da postanem daktilografkinja
» Danijela Martinović
Vesela Danijela voli tužnog klinca... malog princa!
» Edo Maajka
Za rap star, a za košarku toljaga!
» Ida Prester
(Ne)popularna cura! What!
» Tulio Demetlika
Od debatnoga kluba, skate-parka do Hrvatskoga sabora
» Branka Slavica
Kad bi Slavica bila predsjednica...