Početna stranica Pošalji email Verzija za ispis
Nošenje prozirnih haljina u pogrešno vrijeme
 
Obratite pažnju i provjerite svoj tanahne i graciozne haljine pod različitim svjetlima, ako vam je «kućna baza» izložena čitavo vrijeme ćete crvenjeti, sve do kuće! Spas: nosite slip u boji kože ili bodi ispod takve odjeće.
 
Nadut trbuh
Nikad nismo bili dobri na satovima tjelesnog, ali negdje u srednjoj školi naučili smo sljedeće: samo zbog toga što se možete utisnuti u broj 6, ne mora značiti da i trebate! Nositi hlače ili suknje koje su preuske u struku dovodi do prevelikog pritiskanja mesa, pa će zbog toga i najmršavija žena izgledati sumnjivo: kao da ima trbuščić. Kako biste pobijedili ovaj grozan fenomen (također znan i kao «muffin top»  - «Muffinov brijeg»), neka područje struka na odjeći ne bude preusko, pa čak ni ako je zaklonjen.
 
Raspucanost pazuha
Znate o čemu pričamo, ta meka koža na gornjem tijelu torza – baš tamo gdje grudi padaju odmah do pazuha – može biti, kada se stisne, viriti na baš ne dobrodošao način. Kako bi se to izbjeglo, osigurajte da su otvori na rukavima dovoljno veliki i dovoljno duboki, kao i to da vam grudnjak bude stvarno po mjeri. Kod grudnjaka je ključno da odgovaraju obimu vaših leđa i da naramenice budu jednake tako da košarice budu dovoljno nisko da lako mogu prekriti vaše grudi.
 
Hlače koje zapinju za cipelu
Porub hlača koje se zaglavljuju ispod peta nosite natikače može izgledati kao da nosite predugačku pidžamu. To se događa jer hlače nisu dovoljno dugačke i ne dosežu do ispod potpetica. Kako biste to izbjegli neka vam se hlače skrate, ali dovoljno da dođu ispod potpetica (oko 2 cm) kada nosite cipele koje otvorene otraga.
 
Rukavi poput strašila
Ako volite široku odjeću za slobodno vrijeme – veliki trend prošle sezone – imajte na umu da ćete ih nositi sa jaknom ili gornjim dijelom koji ima posebno široke rukave. Inače ćete izgledati kao da imate nabijene rukave kao strašilo. Šal će također dobro izgledati.
 
Mrlje od znoja
Ne zanima nas koliko vam je draga (ili skupa) ta majica kratkih rukava. Ako je na njoj tamna žuta mrlja ili rub od znoja, moramo izreći veliku modnu zabranu. Sačuvajte je za pranje psa; on će vas voljeti bez obzira na to što nosite. Investirajte u dobar antirespirant, ali ako se jako znojite, dermatolog iz New Yorka, Karyn Grossman, MD, kaže da biste  trebali razmisliti o injekcijama «Botox», koje će vam ubosti u pazuho. Ona tvrdi da injekcija smanjuje i znojenje i neugodan miris.
 
Donje rublje u svežnju
Postoje rubovi gaćica, ali postoje i svežnji gaćica. Stvarno ne možemo opisati kako loše izgledaju duboke gaćice nagužvane, a da ne budemo netaktični. Umjesto toga preporučamo vam da danas pregledate svoj ormar i da sve duboke gaćice koje su se razvukle ili kojima viri gumica iz obruba, pa nikada ne stoje dobro, maknete. Da, samo ih bacite. Imate za to našu dozvolu. A onda kupite neke nove u lijepim bojama. Duboke gaćice od visokokvalitetnog pamuka sa dobrom lastikom će lijepo stajati ispod odjeće – a to je upravo ono što mi želimo.
 
Gaćice na paradi
Kada govorimo o dubokim gaćicama, molimo, nemojte misliti da strip ili tange ispod vaših traperica niskog struka, nisu nevidljive. Stvarno, izgubit ćete bodove na IQ-u kada vam se one vide. Pokušajte sa spuštenim, u dječačkom stilu krojenim gaćicama ili jednostavno spustite gaćice ispod struka. Ipak su elastične.
 
 
» Mornarska majia - uvijek je in
» Komad odjeće iz prošlosti koji je stalno popularan
» Najjači utjecaj na modu
» Modni detalj na leđima
» Napravi kremu protiv bora
» U razdjeljak te ljubim
» Zima, zima 2010. - sve "štima"
» Modna se jesen 2010. šulja
» Možete to sami: savjeti za savršeno bojanje kose kod kuće
» Toplo - hladno - što je zdravo za kosu
» Joj, pada mi kosa!
» Proljetni volani na svemu
» Bikini za jake grudi
» Široki bokovi i stražnjica
» Bikini za oblik jabuke
» Pet super prijedloga za proljeće
» Kakve suknje za visoke?
» Debele obrve opet u modi
» Od sandala do gojzerica, od papuča do kaljača
» Hlače koje zapinju za cipelu
» Savjeti za šminkanje očiju
» Capri hlače za mršavicu
» Pravilno odijevanje prema tipu noge
» Daj odjeni suknju!
» Njega stopala
» Nahranite lice, kosu, nokte... iznutra!
» Gaćice, mrljice... upomoć?
» Zdrava bujna kosa – uvijek je in
» Zašto žene mrze svoje tijelo???
» Kako uskočiti u hlače i ne „raspuknuti se“ od – jada!
» Što se sve može sa šalom?
» 5 iskušanih trikova ljepote
» Osvijetlite žutom bojom sve oko sebe
» Što sa šiškama i obrvama?
» Kako se ošišati i suze ne brisati?
» Odjeća koji će vam smanjiti bedra
» Ravno građeno tijelo
» Šminka − da! Ali kada?
» Loše se odijevam
» Bomber jakna
» Veo
» Viskoza
» Dodatak (aksesoar)
» I danas ulicama šetaju ljupke Audrey
» Praznik u Rimu – praznik za srce i oči i... luda vožnja vespom
» Denim
» Baby-doll