Početna stranica Pošalji email Verzija za ispis
Budi good girl or boy – pruži svoju pomoć
Kako zaraditi novac? Evo nekoliko savjeta kako zaraditi novac. Obvezno se prije svakog posla savjetujte sa svojim roditeljima. Sretno!
 
Pomoć starijim osobama

Starijim je susjedima uvijek potrebna pomoć: odlazak u trgovinu, šetnja kućnih ljubimaca, pranje automobila ili neki teži poslovi u kući ili stanu. Možeš sročiti svoju ponudu, napisati da si voljan pomoći, ali i zaraditi koji novčić, napisati svoje ime i broj telefona, a cijena ne smije biti previsoka. Mnogo je poslova koje možeš raditi i dobro zaraditi, neke smo već spomenuli, a evo još primjera: iznošenje smeća, usisavanje, brisanje prašine, pranje prozora, pranje i sušenje odjeće… Sretno!
 
Čuvanje kućnih ljubimaca

Čuvanje kućnih ljubimaca stvarno nije teško, ali je odgovorno, pogotovu čuvaš li ljubimca, a susjed je recimo na odmoru. Jasno, osim kada susjed ode, možeš se ponuditi i nekoj starijoj susjedi i pomoći joj u brizi za njezina ljubimca; može to biti mačka, pas ili nešto treće.
 
Kada znaš da dolazi sezona godišnjih odmora ili putovanja, blagdana, možeš ubaciti svoju ponudu susjedima u sandučić: „Čuvam vašeg ljubimca dok vas nema!" Jasno, na ponudi napiši tko si, kako se zoveš i svoj telefonski broj. Sretno!
» Usluga održavanja dvorišta
» On line web biznis
» Ako znaš, instrukcije su spas
» Počni raditi prije šesnaeste
» Od pranja vjetrobranskih stakala preko turizma do pomoći u administraciji