Dečko koji mi se stvaaarno jaaako sviđa me ogovara

Pitanje: Ok, ima dakle taj dečko koji mi se zbilja sviđa, i ja sam se nekad njemu zbilja sviđala. Bilo je perioda kada sam mu se zbilja sviđala, i perioda kada me ignorirao... zaista je zbunjujući. Mislim, išla sam u shopping centar u petak, i on je bio glup kao i obično...pa smo ga moje frendice i ja ignorirale. Njega je bilo baš briga, ali se kasnije ispričao.

Sad izlazi s toj jednom zbilja ružnom curom...ona je stvarno grozna i nitko iz škole je ne voli (on je prošle godine promijenio školu). Sad on obilazi moje prijatelje i priča kako Hana izgleda kao ja, samo je puuunoooo zgodnija. To mi smeta... jako. I zbilja više ne znam što da radim. Zbilja mi se sviđa taj mali... i ne znam da li sam spremna odustati od njega. Mislim , nekad smo bili frendovi, najbolji frendovi...i skoro da smo otišli na spoj. A sad on izlazi sa Hanom...i mrzim sve što se događa. Što misliš da bih trebala napraviti

Odgovor: Pa, ja bih prvo razmislio zašto želim biti s nekim tko priča takve stvari meni iza leđa. Onda bih jednostavno zaboravio na njega.

Ozbiljno, ovaj dečko zvuči nezreo, i nije vrijedan svega ovoga. Ima brdo mladića koji su bolji za tebe. Ako poredi svoju curu s tobom, znači da te želi povrijediti. Nemoj mu to dozvoliti. Jednostavno zaboravi na njega, i pronađi za sebe nešto bolje.

Medioteka - Udruga za promicanje medijske kulture djece i mladih // www.medioteka.hr // info@medioteka.hr