Modna se jesen 2010. šulja
Svake sezone postoje određene stvari koje jednostavno morate imati u ormaru. Prošle godine u ovo vrijeme to su bile tajice i ženstvene haljine cvjetnog uzorka, a ove godine naglasak je stavljen na neke druge stvari. Donosimo vam prijedlog stvari koje su svakako poželjne u carstvu vaših krpica...
Ove sezone poslušajte svoje modne instinkte, razmislite o komadima koji vas lično privlače, one koje vi osobno preferirate radije nego nešto što nameće modna industrija, pa pokušajte sastaviti vašu listu stvari koje obavezno morate imati u ormaru.

Savršeni šal
Kako polako ali sigurno gazimo u jesen, esencijalno je da si pribavimo jedan dobar šal ili maramu jer nikad ne znate kada će zahladiti i kada će vam zatrebati nečim nadopuniti izgled.

Gležnjače
Dok je prethodnih sezona naglasak bio na visokim čizmama do iznad koljena, ove je sezone to pak na čizmicama do gležnja koje su savršene za ove jesenske dane, a uz uske traperice izgledat ćete kao da ste upravo doputovali iz Milana.
 
 

Crne traperice
Govoreći o trapericama, prošlih smo se sezona nagledali zaista svakakvih, od namjerno poderanih do 'zvonarica'. Ovoga si puta priuštite par crnih traperica koje su odličan izbor jer na njih možete iskombinirati gotovo sve!

Duge ogrlice i rockerske narukvice
Goli vrat ukrasite dugačkom ogrlicom koja odlično pristaje uz svijetle džempere ili obične majice dugih rukava. Što se tiče ruku, za njih odaberite rockerske narukvice, a najbolji izbor su ili kožne sa metalnim zakovicama ili one u potpunosti metalne sa crnim kamenčićima.

Kožna jakna
Ovakva je jakna jednostavno neizostavna u ormaru svake cure koja drži do svog izgleda. S njom ne možete pogriješiti jer su udobne, štite od hladnoće, odlično pristaju na bilo koju odjevnu kombinaciju i u njima izgledate jednostavno neodoljivo.

Tajice
Naravno da vam često zatrebaju crne tajice, no ove jeseni radije se odlučite na neke s različitim bojama i teksturama. Zanimljive tajice podići će vaš izgled i učiniti vas upečatljivima.


Pamučna haljina
Nema ništa udobnije što možete izabrati za izlazak od pamučne haljinice koja odlično pristaje uz tajice i čizmice do gležnja. Igrajte se kombinacijama!
 

Poštarice
Umjesto dosadnjikavih torbica koje se nose preko jednog ramena, priuštite si poštaricu koja raste na ljestvici popularnosti kod fashionistica.

Gumene čizme
Što šarenije - to bolje! Ne samo da će vas štititi od lokvi poslije kiša, već ćete ostati zapaženi odličnim smislom za razbijanje monotonije.
Medioteka - Udruga za promicanje medijske kulture djece i mladih // www.medioteka.hr // info@medioteka.hr