Pet super prijedloga za proljeće
 
Vrhunska stilistica Harriett Jagger je bila stilisticom velikog broja poznatih osoba. Evo njenih pet najboljih prijedloga kako biste izgledali izvrsno ovog proljeća:
 
1. Pazite na donje rublje!

Ispod majica kratkih rukava, topova koji vežu oko vrata i finih materijala odaberite dobro krojeno donje rublje – to je jako važno. Većina dućana imaju donje rublje bez naramenica i vezanje oko vrata i puno izbora. Također potražite donje rublje koje ćete moći nositi ispod providnog materijala. 
 
2. Romantične ružičaste!

Za sljedeće proljeće miksajte blijedo ružičaste sa antiknim i starinskim čipkama i vezom. Budite pažljivi – previše ružičaste  - mogle biste izgledati kao male djevojčice.
 
3. Miksajte materijale – grubo i nježno!

Miksajte grubu denim jaknu sa finom suknjom od vune. Pokušajte sa tamno ružičastim topom preko potpuno bijele majice od vune i sivim hlačicama od flanela za izgled poput Paul Smitha.
 
 4. Pazite na svoju odjeću!

Čistija, svježija odjeća će ostati kao nova duže od one koja je razbacana po stolicama ili koja visi na starim vješalicama u zabačenom dijelu ormara. Perite svoju odjeću sa oplemenjivačem rublja kao što su ružičasti Lenor kako biste svojoj odjeći dali njegu koju i zaslužuje.
 
 
5. Izbacite iz ormara ono što vam ne treba!

Od svih stvari koje su izgužvane u ormaru stvarno nosimo samo 40%. Izbacite sve što vam ne treba i napravite mjesta za nove stvari koje će revitalizirati stil koji je više «in». Povoljna kupnja je lakša ljeti, pa krenite u kupovinu punu zabave.
 
Medioteka - Udruga za promicanje medijske kulture djece i mladih // www.medioteka.hr // info@medioteka.hr