Gaćice, mrljice... upomoć?

Mrlje od znoja
Ne zanima nas koliko vam je draga (ili skupa) ta majica kratkih rukava. Ako je na njoj tamna žuta mrlja ili rub od znoja, moramo izreći veliku modnu zabranu. Sačuvajte je za pranje psa; on će vas voljeti bez obzira na to što nosite. 

Investirajte u dobar antirespirant, ali ako se jako znojite, dermatolog iz New Yorka, Karyn Grossman, MD, kaže da biste  trebali razmisliti o injekcijama «Botox», koje će vam ubosti u pazuho. Ona tvrdi da injekcija smanjuje i znojenje i neugodan miris. 

Donje rublje u svežnju

Postoje rubovi gaćica, ali postoje i svežnji gaćica. Stvarno ne možemo opisati kako loše izgledaju duboke gaćice nagužvane, a da ne budemo netaktični. Umjesto toga preporučamo vam da danas pregledate svoj ormar i da sve duboke gaćice koje su se razvukle ili kojima viri gumica iz obruba, pa nikada ne stoje dobro, maknete. Da, samo ih bacite. Imate za to našu dozvolu. A onda kupite neke nove u lijepim bojama. Duboke gaćice od visokokvalitetnog pamuka sa dobrom lastikom će lijepo stajati ispod odjeće – a to je upravo ono što mi želimo. 

Gaćice na paradi

Kada govorimo o dubokim gaćicama, molimo, nemojte misliti da strip ili tange ispod vaših traperica niskog struka, nisu nevidljive. Stvarno, izgubit ćete bodove na IQ-u kada vam se one vide. Pokušajte sa spuštenim, u dječačkom stilu krojenim gaćicama ili jednostavno spustite gaćice ispod struka. Ipak su elastične.

Medioteka - Udruga za promicanje medijske kulture djece i mladih // www.medioteka.hr // info@medioteka.hr