Osvijetlite žutom bojom sve oko sebe

Žuta boja dugo nije bila u igri kada govorimo o modi, ali čini se da se vraća. Nijanse žute boje vidjeli smo na gotovo svim modnim pistama, kao i u Hollywood-u. Ako ne volite jarko žutu, probajte njene svjetlije, nježnije tonove. 

Iako žuta može biti pomalo zahtjevna za nošenje, veoma je laka za kombiniranje i uklapanje s drugim bojama, te je odličan izbor za proljeće i ljeto. 

UMJETNIČKI UZORCI

Internacionalni dizajneri su nam podarili temu za razmišljanje... Odjeća inspirirana poznatim   slikarskim platnima - kao da imate Vašeg vlastitog Picassa...na Vama! Možda ne baš sasvim, no dobro, kažem Vam ipak da ti komadi odjeće s umjetničkim uzorcima izgledaju sasvim zadivljujuće. Zaista su kao dašak svježega zraka! 

ASIMETRIČNO

Vraća se u modu jedna od mojih omiljenih odjevnih kombinacija, a to su asimetrični krojevi. Bilo da su na gornjem ili donjem dijelu odjeće, asimetrični oblici nam pružaju divne iluzije, u pozitivnom smislu, naravno.  Pokažite, dakle, ramena, ili čak i noge! 

NJEŽNI PASTELI

Pastelne boje vjerojatno nisu zabavne kao fluorescentne, ali su savršene za djevojke koje vole svjež i jednostavan izgled. Pronađite ravnotežu između modernih linija i ispranih boja koja nas podsjećaju na antička vremena. 

Medioteka - Udruga za promicanje medijske kulture djece i mladih // www.medioteka.hr // info@medioteka.hr