Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Krunidba, Koncentracijski logor, Zakonik, Senior, vazal, Predromanika, Riječni (fluvijalni) reljef, Knez, Ekvator, Moneri, Povijest, Kolonizacija, Rimska republika, Faraon, Obalni reljef, Arhiva, Prozirnost, Senat, Mjesec, Gotika, Škrapa, Rimsko graditeljstvo, Bura, Pučki tribuni, Mitologija, Rimski gradovi, Jugendstil ili (Art Nouveau, Secesija, Art deco), Romantizam, Feudalizam, Ratni zločini, Olimpijske igre, Sige, Bizant, Apostoli, Tlak zraka, Legija, Estuarij, Helenizam, Ljudska prava, Helenizam, Oblik zemlje,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Zabave, tulumi, rođendani, partyji
 
Svaku zabavu pa i najmanju potrebno je dobro osmisliti i organizirati. Morate se pobrinuti za hranu, piće i “zabavni program”. Morate znati što ćete raditi na zabavi da vam ne bi bilo dosadno!
1. Najprije ćete napraviti pozivnice na kojima ćete jasno napisati povodom čega organizirate zabavu. Zatim ćete upisati svoje ime, adresu i telefonski broj na koji vas mogu kontaktirati. Na kraju je važno upisati mjesto, datum i vrijeme zabave da se svi pozvani nađu u isto vrijeme na istom mjestu.
2. Na kraju se gostima zahvaljujemo što su se odazvali našem pozivu, a gosti se zahvaljuju što su pozvani, bez obzira što vam se na zabavi baš i nije sviđalo.
3. Ako se zabavljate nemojte se toliko opustiti pa se ponašati onako kako se u drugim prilikama ne biste nikada ponašali. Iako se ljudi zabavljaju, primjećuju vaše neprimjereno ponašanje.
4. Nikada nemojte kasniti, uvijek dođite u dogovoreno vrijeme. Ne ulazite u sve prostorije u stanu, osim ako vam to domaćin nije dopustio. Pričekajte kada će vas domaćin pozvati jesti, nemojte jesti kada vam padne na pamet.
5. Domaćin će se pobrinuti da se gosti međusobno upoznaju i da se dobro osjećaju. Ne smije se dogoditi da su gosti gladni ili žedni.
6. Obucite se prikladno i nemojte razgovarati o zabavi pred osobama koje nisu pozvane.
 
zapamtite
 
Na zabavi ne morate biti najglasniji, najpametniji, najotkvačeniji, najgluplji, najluđi ili naj u još nekom ružnom filmu. Budite najumjereniji (zlatna sredina), ali nemojte sebi braniti da budete veseli i omiljeni. U ovom filmu budite pozitivan lik.
 
 
 
 
Isabelle Bertrand
"Jupi, slavim rođendan"
Brigitte Ballac
"Igre u mraku"
Sretna knjiga - Internet trgovina