Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Stanica, Arhiva, Diktator, Republikanizam, Romantizam, Predromanika, Morske struje, Unitarijanizam, Aerobni organizmi, Kmet, Jugendstil ili (Art Nouveau, Secesija, Art deco), Heleni (Grci), Bizant, Inkvizicija, Civilizacija, Mjesno i pojasno (zonsko) vrijeme, Faraon, Ratni zločini, Oceani, Termometar, Škrapa, Barbari, Suverenitet, Helenizam, Kršćanstvo, Ustav, Računalo, Globus, Atmosfera (zračni omotač), Križarski ratovi, Perzija, Legija, Kralj, Ekvator, Zakonik, Vrijeme, Mjesec, Padaline, Knjižnica, Barbari,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Moja mama (1)
Moja mama je visoka i vitka kao srna. Odijeva se moderno i oblači sve dugine boje. Čelo joj je visoko. Kosa joj je smeđeplava, blistava i pada poput slapova na njena ramena. Oči su joj vedre i zelene kao trava. Njezine trepavice su guste i duge, a obrve tanke. Lijepe i tanke crvene usne su kao zrele jagode, a cijelo lice joj je rumeno kao breskva. 

Moja mama je jako dobra. Voli razgovarati i igrati se sa mnom. Voli šetati i ići u grad. Najradije je obradujem cvijećem i nekim darom. Najčešće zajedno učimo, razgovaramo o školi i o raznim drugim stvarima. Ja je jako volim jer je dobra i želim da takva ostane. To je moja mama.
 
Karla Radovčić, 4.a
OŠ Meje, Split
                                                                    
kolumnist:
Maja Matković
Mama Maja mirotvorac
Sretna knjiga - Internet trgovina