Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Oblik zemlje, Demos, Ledenjački reljef, Mjesec, Legenda, Religija, Muzej, Rimsko graditeljstvo, Bura, Škrapa, Glagoljaštvo, Zvijezde, Karolinzi, Legija, Križarski ratovi, Ekvator, Tlak zraka, Imperijalizam, Plebejci, Arapska kultura, Helenizam, Plima i oseka, Geografska karta, Povijest, Prvi svjetski rat, Morske struje, Predromanika, Senat, Piramide, Stanica, Riječni (fluvijalni) reljef, Atmosfera (zračni omotač), Arhiva, Geološka doba, Koncentracijski logor, Kršćanstvo, Katakombe, Pokrštavanje, Polja u kršu, Moneri,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Nezgoda u igri
Moj prijatelj Niko i ja često se igramo u dvorištu. Jednom smo odlučili voziti bicikle. Mame su nam dopustile i rekle da vozimo polako i oprezno.
Mi smo se počeli utrkivati. Vozili smo što smo brže mogli. Odjednom sam čuo prijatelja kako plače i vidio da leži na tlu. Prestrašio sam se kad sam ugledao krv na njegovom koljenu.

Pomogao sam mu da se digne i odveo ga svojoj mami. Ona mu je oprala krv, očistila ranu i stavila flaster. Rekla nam je da moramo biti oprezniji i dala nam novac za sladoled. To nas je razveselilo.

Filip Glavan, 2.b
OŠ Nikola Tesla,
Rijeka
kolumnist:
Maja Matković
Mama Maja mirotvorac
Sretna knjiga - Internet trgovina