Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Totalitarizam, Kmet, Riječni (fluvijalni) reljef, Eolski reljef, Špilja, Temperatura, Padaline, Mezopotamija, Ponikve, Križarski ratovi, Jame, Povijesni izvori, Imperijalizam, Estuarij, Geološka doba, Datumska granica, Kršćanstvo, Obitelj, Škrapa, Atena, Konzul, Perzija, Prosvjetiteljstvo, Knez, Aerobni organizmi, Oceani, Komunizam, Planeti, Romanika, Reljef, Plima i oseka, Barbari, Jezgra, Mitologija, Inkvizicija, Svemir, Morske struje, Republikanizam, Benediktinci, Prvi svjetski rat,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Znanost
Znanost obuhvaća proučavanje prirode i njenih zakona. Fizička realnost kakvu mi poznajemo napravljena je prema određenim pravilima i strukturama, odvojenim od naših odabranih perspektiva. One mogu biti izražene pomoću matematike ili vizualizirane geometrijski. Da bi razumjeli znanost, čovječanstvo je promjenilo svoj odnos prema prirodi. Neki koriste znanje o prirodnim zakonima da bi efikasnije primjenili njihovu volju mimo prirodnih zakona, odnosno promjenili prirodni tok, dok drugi koriste to znanje da bi bolje sinhronizirali svoju volju sa prirodom, tj. da bi bili u skladu s njom. Drugospomenuti donose balans i dobrotu, a prvi donose debalans i iskorištavaju resurse da bi se održali kao jedini vlasnici tih resursa.
 
Tehnologija koja proširuje individualnu slobodu, i koja direktno povezuje čovjeka s prirodom, je zabranjena ili korumpirana, a crkveno-znanstveni aparat i industrija se promovira kao "normalnim" iako zagađuje prirodu, te ograničava ljudski napredak i slobodu. Tehnologija - sve dok ne zamjenjuje spiritualnu evoluciju - čini jako bitan faktor u pomaganju u duhovnoj evoluciji ako pomaže nekome kod oslobađanja od materijalnih ograničenja i preokupacija.
Magali Claussner-Petit
"Seksualnost tinejdžera"
Ida Mati
"Glas za zemlje spas"
Sretna knjiga - Internet trgovina