30.ožujak 2019.
Mila Rončević putuje u utorak na liječenje u SAD! Bravo Hrvatska!

Na dan 29.3. na računu za donacije je oko 8.2 milijuna kn dok je na računu zaklade do sad skupljeno oko 222.700 kn za malenu Milu Rončević, oboljelu od leukemije.


Kako bi javnost bila u svakom trenutku pravodobno informiran o donacijama podignuta je i web stranica lifeformila.com koju uređuju uža obitelj i bliski prijatelji i koja će izvještavati o prikupljenim sredstvima.


Milin otac Marin Rončević zahvaljuje od srca svima. Kaže da je Hrvatska ponovo pokazala da ima jedno srce.

- Nemam dovoljno riječi zahvale za sve dobre ljude. Sad se vidi da smo svi isti, kad je ovakva situacija u pitanju. Od Luke Modrića, do predsjednice, sve do onih koji su zadnji novac odvojili za moje dijete. Ova priča prerasla je i Milu, ova priča prerasla je sve.. - kazao je otac.


'Hvala svima. Hrvatska je opet pokazala da ima jedno srce...'
Ukoliko i vi želite pomoći, novac možete uplatiti na račun: HR3641330063110002644 u Banci Kovanica Varaždin na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno - “darovanje za zdravstvene potrebe - liječenje Mile Rončević”.

Za plaćanja iz inozemstva BIC/SWIFT je SKOVHR22.   


Svi joj žele pomoći: Ugostitelji, frizeri, nogometaši, studenti...
U humanitarnu akciju se uključila i Zaklada Nora Šitum. Milini roditelji zamolili su Norinu mamu Đanu Atanasovsku da prijavi i organizira humanitarnu akciju kako bi sve bilo po zakonu.

Žiro račun humanitarne akcije - PBZ:
Zaklada Nora Šitum
HR2423400091511004008
SWIFT: PBZGHR2X

Medioteka - Udruga za promicanje medijske kulture djece i mladih // www.medioteka.hr // info@medioteka.hr