Dobra ideja za spoj
Izlazak u kino, u pizzeriu/restoran ili na neki javni događaj su odlične opcije za izlazak i pružaju vam nekoliko sati ugodnog druženja sa voljenom osobom, ali ako se vaša veza svede samo na ponavljanje istih izlazaka, prije ili kasnije, postat će dosadno i nećete u tim trenucima moći potpuno uživati. Zato obratite pozornost na savjete kako doći do originalnih ideja za vaš slijedeći spoj...
 

Za početak, budite u toku. Na raznim portalima se možete informirati o događajima koji se organiziraju u narednim danima/mjesecima. Na pojedinim stranicama se možete prijaviti i na besplatne newslettere kojima vas onda direktno na mail obavještavaju o nadolazećim eventima.

Aktivno tražite - raspitajte se o aktivnostima vezanima za vaše zajedničke interese i hobije. Na tražilicama utipkajte ključne riječi i provjerite koje web stranice nude svježe informacije o događajima vezanima za taj hobi ili nude ideje vezane za aktivnosti na tom području.

 
Napravite listu - kad god vam neka ideja padne na pamet, zapišite je. Složite i online podsjetnik kad se koji event odvija ili kad dolazi produženi vikend, praznik ili slični događaji i obljetnice koje biste mogli iskoristiti za posebne izlaske.

Uključite partnera - nemojte iz svoje organizacije isključiti partnera, naprotiv, planirajte zajedno, razgovarajte o potencijalnim stvarima koje biste rado radili i mjestima gdje biste išli. Jedno drugo ćete sigurno inspirirati i na stvari koje se sami možda ne biste sjetili.

Birajte mjesta i aktivnosti koja vam omogućavaju dovoljno međusobne komunikacije i druženja.

Slijedite svoje interese. Oni vas čine posebnima i zanimljivima. Nemojte ih zapuštati. Sa partnerom njegujte i svoje i njegove interese.
Medioteka - Udruga za promicanje medijske kulture djece i mladih // www.medioteka.hr // info@medioteka.hr