Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Pad zapadnog rimskog carstva, Ustav, Rimsko carstvo, Zvijezde, Plašt, Prosvjetiteljstvo, Ljudska prava, Prvi svjetski rat, Kolonizacija, Meridijani i paralele, Legenda, Sparta, Rimska republika, Vrijeme, Katakombe, Plemić, Stanica, Polovi, Datumska granica, Aerobni organizmi, Kameno doba, Litosferne ploče, Močvare, Hramovi, Atmosfera (zračni omotač), Globus, Računalo, Sige, Barbari, Perzija, Islam, Plima i oseka, Imperijalizam, Padaline, Romantizam, Republikanizam, Pismo, Pučki tribuni, Predromanika, Komunizam,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Kad ja budem tata
Kad ja budem tata, moje dijete će dobili Nobelovu nagradu. Već od rođenja ću ga učiti brojeve, boje, slova. Kada malo naraste, upisat ću ga u Nogometni klub Rijeka. Naravno, učit ćemo i množenje i dijeljenje. Kada krene u školu, trebat će jako puno učiti.

U srednjoj školi prijeći će u Nogometni klub Barcelona. Da, što se čudite – moj sin će biti vrhunski nogometaš. Tijekom školovanja ići će i na napredne matematičare, informatiku i još puno aktivnosti.

Kad odraste, prijavit će se na kviz "Tko želi biti milijunaš" i osvojiti će ne milijun već milijardu kuna (do tada će toliko iznositi nagrada). A sada najvažnije – po zanimanju će biti astronaut. Redovito će raketom letjeti u svemir. Moj sin bit će čudo od čovjeka!!!

Franko Ivančić, 4. b
OŠ Nikola Tesla, Rijeka
mentor: Tatjana Mrakovčić
kolumnist:
Maja Matković
Mama Maja mirotvorac
Sretna knjiga - Internet trgovina