Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Mezopotamija, Perzija, Pad zapadnog rimskog carstva, Filipike, Svemir, Hramovi, Bizant, Estuarij, Jame, Padaline, Helenizam, Salinitet, Gotika, Imperijalizam, Koncentracijski logor, Apostoli, Meridijani i paralele, Ustav, Muzej, Knjižnica, Križarski ratovi, Jugo, Republika, Pučki tribuni, Arhiva, Senat, Barbari, Republikanizam, Romantizam, Oceani, Stanica, Ratni zločini, Bura, Krunidba, Povijest, Ekvator, Glagoljaštvo, Ban, Oblik zemlje, Geološka doba,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Moj jutarnji pogled kroz prozor
Iz sna su me probudili čudni zvukovi. Ustala sam iz kreveta i pogledala kroz prozor. Bila je još zora. Svi susjedi su spavali. Nebo je bilo zaogrnuto sivim plastom i vjetar je spavao. Ptice stanarice su već spremale hranu za zimu i gradile gnijezda. Vjeverice su u parku veselo skakale s grane na granu.

Kada sam pogledala na drugu stranu prozora, vidjela sam da su se u kućama pojavila svjetla. Roditelji i djeca su se probudili. Žurno su prelazili ulice. Svatko je žurio svom cilju, djeca u školu, a roditelji na posao. Magla je ulazila u njihove kose i orosila ih. Zaogrnuli su se jaknama.
Lišće je pokrilo travu i pločnike. Stigla je jesen.

Maja Sabol, 3.a
II. osnovna škola, Čakovec
kolumnist:
Maja Matković
Mama Maja mirotvorac
Sretna knjiga - Internet trgovina