Naslovnica
Upišite pojam ili ga odaberite među tagovima:
Pučki tribuni, Romanika, Hramovi, Polja u kršu, Jugo, Sila teža, Katakombe, Prvi svjetski rat, Helenizam, Seoba naroda, Romanizacija, Bratovštine, Župan, županije, Pismo, Temperatura, Dualizam, Stanica, Egejske civilizacije, Mjerilo, Anaerobni organizmi, Svemir, Apostoli, Drugi svjetski rat, Senior, vazal, Konzul, Unitarijanizam, Obitelj, Bizant, Barbari, Oceani, Filipike, Feudalna davanja, Holokaust, Religija, Provincija, Kralj, Glagoljaštvo, Mitologija, Krški reljef, Datumska granica,
Vrati me korak natragSretna škola - početna stranica
Moje sigurno mjesto
 
Svatko treba pronaći svoje mjesto u prostoru, ondje gdje se osjeća sigurno. To može biti u kutu prostorjie, u sredini, na stolici, na stolu, ispod stola… Neka svatko osjeti energiju mjesta i kako se tamo osjeća, što mu to pomaže da se osjeća dobro.
 
Nakon toga svatko iz skupine izabere para koji ima prilično različito mjesto od njegova i naizmjenično se posjete na tome mjestu, jedan drugom kažu prvo zašto se dobro osjećaju na tome mjestu, a zatim domaćin pozove gosta da iskuša njegovo mjesto. Gost ispriča kako mu se sviđa na tom mjestu.
 
Nakon posjeta, svatko se vraća svojem mjestu i na osnovi iskustva drugog mjesta,  ako želi, može malo promijeniti, unaprijediti svoje mjesto.
 
 
Sretna knjiga - Internet trgovina